SE ESTÁ TRADUCIENDO AL CASTELLANO DISCULPEN LAS MOLÉSTIAS

La teva compra amb garanties

GARANTIA DE SEGURETAT

Complim amb els estàndards de seguretat de compres a Internet, incloent màxima seguretat en servidors, protocols de seguretat HTTPS en els processos de compra, així com els procediments de gestió automatitzada de dades i transaccions sense intervenció humana. Igualment millorem tots els processos de lluita contra atacs informàtics de manera que sigui inabastable qualsevol perill de seguretat per als nostres clients. Igualment treballem amb institucions i empreses líders en la gestió de la seguretat i confiança com Visa, Redys, LOPD, etc.

GARANTIA DE DEVOLUCIÓ I ANUL·LACIÓ

Tens dret de retornar qualsevol producte físic, a excepció de productes digitals, en el termini de 14 dies naturals des de la data de recepció. No hauràs d'aportar cap explicació, qualsevol producte retornat en condicions normals (amb el seu packaging original i sense utilitzar) serà acceptat sense més. Ens comprometem a realitzar el reemborsament al més aviat possible. Consulta les condicions de devolució.

* Podràs anul·lar qualsevol comanda en tot moment mentre no hagi estat tramitat l'enviament. Si no, ja cal esperar a rebre'l i procedir a la seva devolució.

Per anul·lar una comanda pots fer-ho enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Si la causa de la devolució fos que el llibre retornat és defectuós o no correspon al que demaneu, qisana.com càrrec de les despeses de devolució i nou enviament. Si el motiu de la devolució és que no estàs satisfet amb la compra et reemborsarem l'import i les despeses de lliurament, però no les despeses de devolució. La devolució d'imports es realitzarà a través de transferència bancària al compte indicat pel client, mitjançant abonament en el teu compte personal.

GARANTIA DE PRIVACITAT

En Qisana.com estem especialment preocupats per assegurar la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients, per això comptem totes les mesures necessàries per impedir riscos de pèrdua de privacitat de dades personals.

Per a qualsevol registre de dades hauràs donar-nos la teva autorització expressa durant la teva compra, registre o l'ús dels nostres serveis d'acord a les condicions d'ús i contractació. En el moment en que confies en nosaltres les teves dades són incorporades servidors segurs, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda, així com per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del seu interès sempre que vostè ens hagis donat aprovació per a això.

Una altra de les nostres premisses és garantir-te la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb nosaltres. Sempre que sigui necessari posar-nos en contacte amb tu, les comunicacions es realitzaran per mitjans segurs i procediments garantits, bé sigui per correu electrònic, telèfon o SMS.

Si vols exercir els teus drets sobre les teves dades podràs fer-ho tant contactant amb nosaltres mitjançant el correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Per a més informació consulta les condicions generals de contractació.

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

Les seves dades s'inclouran en un fitxer de clients Qisana, per gestionar la relació amb vostè.

Tractarem les seves dades per informar-(via postal, telefònica, presencial i / o telemàtica) sobre els nostres productes i / o serveis.

Vostè consent que - fins i tot finalitzada la nostra relació - Qisana o Olga Brunner López (la propietària de Qisana) comuniquin les seves dades a altres empreses que desenvolupin la seva activitat en els sectors formació, alimentació, salut, esport, perquè l'informin (via postal, telefònica, presencial i / o telemàtica) dels seus productes i / o serveis.

Vostè consent que Qisana li remetin (via postal, telefònica, presencial i / o telemàtica) informació d'empreses que desenvolupin la seva activitat en els sectors esmentats en el paràgraf anterior.

Un. Podrà exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació, oposició, i la revocació en qualsevol moment dels consentiments prestats, mitjançant carta dirigida a Carretera de Santa Coloma 55, 1r 3r, CP 17180, Vilablareix. O bé remetent un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Condicions de contractació

OBJECTE I ÀMBIT D'APLICACIÓ

Les presents Condicions Generals tenen com a objecte regular la relació entre Qisana. (En endavant LA COMPANYIA) i vostè. (En endavant el Client), relatives a totes les transaccions realitzades a través de la pàgina web www.qisana.com (en endavant web), domini del que és titular La companyia, societat legalment constituïda, amb CIF nombre 40344566J

Així mateix, la contractació on-line dels serveis oferts per La companyia a través de la present web estarà subjecta al que disposa l'Avís legal del web. En el supòsit que hi hagi un conflicte entre aquest i les presents Condicions Generals, aquestes últimes prevaldran sempre i en tot cas.

ACCEPTACIÓ I PROVA D'ACCEPTACIÓ

L'adquisició dels productes s'ha de fer a través de l'activació del botó CONFIRMAR COMANDA que apareix a peu de pàgina de la sol·licitud de compra, i expressa l'acceptació total de totes i cadascuna de les condicions generals tal com es mostren a la web de la companyia amb anterioritat a l'adquisició dels productes, sense que li siguin aplicables les novetats que es puguin produir en les clàusules de les condicions generals amb posterioritat.

Des del moment de l'acceptació, l'usuari adquireix la condició de Client de la companyia que es descriu en aquestes Condicions Generals. Qualsevol producte o servei ofert amb posterioritat per La companyia haurà de ser objecte d'una nova contractació.

Si el Client desitja llegir amb més deteniment les condicions generals, pot imprimir en paper o guardar el document en format electrònic.

La companyia remetrà al Client, una vegada acceptades de forma expressa aquestes condicions generals, justificació de la contractació efectuada, amb tots els seus termes, a través de correu electrònic.

La companyia li informa que per motius legals arxiva els documents electrònics en què queden formalitzades les compres.

En cas que el Client cometés un error en enviar les dades podrà modificar els mateixos en l'Apartat d'Atenció al Client. Si la dada modificat es refereix a l'adreça postal on el Client ha sol·licitat que se li lliuri el producte adquirit, sempre que el producte no hagi estat enviat, dit enviament es realitzarà a la nova adreça indicada. En cas contrari el Client haurà d'esperar que el lliurament es faci efectiva i iniciar els tràmits de devolució oportuns.

PREUS, FORMA DE PAGAMENT, LLIURAMENT I DESISTIMENT

Preus

Els preus aplicables a cada producte són els indicats en la pàgina web en la data de la comanda incloent tots ells l'Impost sobre el Valor Afegit (en avant, IVA). No obstant això, atenent al que estableix la Llei 37/19992, de 28 de desembre, reguladora d'aquest impost, l'operació pot resultar exempta o no subjecta al mateix en funció del país de residència del comprador i de la condició en què actua el mateix (empresari / professional o particular). En conseqüència, en alguns supòsits el preu final de la comanda es pot veure alterat respecte al que figura exposat en la pàgina web.

En aquelles entregues de béns que tinguin lloc en països no pertanyents a la Unió Europea, Qisana no assumirà el cost dels impostos i aranzels duaners propis de cada país, sent aquests a càrrec del destinatari del producte.

Les despeses d'enviament i el seu IVA corresponent sempre s'indiquen en la comanda.

Les despeses d'enviament que apareixen al lloc web en realitzar la comanda són orientatius i es calculen en base a un pes estadístic mitjà del producte. La companyia es reserva el dret a alterar els costos d'enviament quan el pes del producte sol·licitat variï en més / menys un 10% respecte al pes mitjà esmentat. En aquests casos La companyia comunicarà per mitjà de correu electrònic al Client la variació i el Client podrà optar per anul·lar la seva comanda sense que se li pugui imputar cap cost addicional.

Les ofertes estaran degudament marcades i identificades com a tal, indicant convenientment el preu anterior i el preu de l'oferta.

La companyia es reserva el dret d'efectuar a la web, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar productes i serveis en funció del mercat.

Forma de pagament

Les compres s'han de pagar mitjançant:

Targeta (Visa, Mastercard o American Express).

Lliurament

Els lliuraments s'envien a l'adreça de lliurament que el Client indica, en un termini màxim de 7 dies laborables per lliuraments a la Península i de 20 dies laborables per a l'estranger per als productes en estoc.

El Client podrà seleccionar la forma d'enviament d'entre les possibles per la seva zona d'enviament. Haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament, la qualitat del servei, el punt de lliurament i el cost seran diferents per a cada forma de transport.

La companyia envia les comandes als seus clients a través de diferents empreses de transport urgent de reconegut prestigi nacional i internacional, així com a través del Servei Estatal de Correus. La data de lliurament al domicili del Client depèn de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d'enviament. Abans de confirmar la seva comanda se li informarà sobre els terminis de transport aproximats. No obstant això, aquests terminis ambdós podran variar en funció de les circumstàncies concretes de cada comanda. Especialment, els terminis de transport es poden veure alterats per incidències extraordinàries en el transportista i per dificultats en el lliurament de la mercaderia.

Si el Client no rebés la comanda en el termini indicat pot posar-se en contacte amb La companyia a través del correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Desistiment

La companyia garanteix al Client la possibilitat d'anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l'anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posat a disposició del transportista per al seu enviament. En cas contrari haurà d'esperar a rebre la comanda per tramitar la seva devolució.

El Client disposarà d'un termini de 7 dies hàbils des de la recepció del bé o des de la formalització de la compra si fos d'un servei per resoldre el contracte, a excepció dels productes digitals. El Client comunicarà La companyia dins el termini estipulat i per qualsevol mitjà admès en dret, el seu desig d'exercitar el dret de resolució del contracte.

La comanda retornat haurà de ser lliurat juntament amb l'albarà de lliurament i, si escau la factura emesa per La companyia, corrent el Client amb les despeses de devolució. El Client podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a La companyia sempre que els productes no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original.

Si un producte diferent al sol·licitat pel client fora lliurat per error de la companyia, se li lliurarà el producte correcte, recollint el primer, sense cap càrrec addicional per al Client.

Si un producte ha arribat al client trencat, danyat o en males condicions, La companyia es farà càrrec de recollir-lo en el seu domicili, substituint-lo per un altre en bon estat, sense càrrecs addicionals.

Per a qualsevol reclamació o consulta pot posar-se en contacte amb La companyia a través del correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

REQUERIMENTS DEL SERVEI

Per a l'adquisició dels serveis contractats, es requereix exclusivament omplir el formulari de compra amb les dades personals i les dades de pagament.

Un cop rebuda una Ordre de Compra, La companyia remetrà de forma immediata una confirmació de la compra a l'adreça de correu electrònic indicada en l'Ordre de Compra, que s'entendrà acceptada pel Client per formalitzar la compra.

LLENGUA

L'idioma en què es perfeccionarà el contracte entre La companyia i el client és el castellà.

RESPONSABILITATS DE LA COMPANYIA

La companyia garanteix la qualitat del servei contractat a través de la pàgina web www.qisana.com

Queden garantits tots els drets que les lleis en vigor garanteixin als consumidors i usuaris.

L'incompliment de qualsevol d'aquestes condicions generals dóna dret al Client a la devolució dels productes o la cancel·lació dels Serveis adquirits pel Client.

RESPONSABILITATS DEL CLIENT

El Client s'obliga a realitzar un ús lícit dels Serveis, sense contravenir la legislació vigent, ni lesionar els drets i interessos de terceres persones.

El Client garanteix la veracitat i exactitud de les dades facilitades a l'emplenar els formularis de contractació, evitant la causació de perjudicis a La companyia producte de la incorrecció dels mateixos.

L'incompliment de qualsevol d'aquestes Condicions podrà donar lloc a la retirada o cancel·lació dels Serveis per part de La companyia sense necessitat de preavís al Client i sense que això doni dret a cap indemnització.

DADES PERSONALS I COMUNICACIONS COMERCIALS

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa al Client que les dades personals que faciliti seran incorporades a un fitxer titularitat de La companyia per a la gestió la relació comercial, així com per a la promoció dels productes i serveis de la companyia, tant per mitjans escrits com electrònics.

El Client pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com revocar el consentiment prestat per a l'enviament de comunicacions comercials electròniques, mitjançant comunicació escrita dirigida a La companyia situada en Carretera de Santa Coloma 55, 1r 3r, CP 17180, Vilablareix (Girona), així com enviant un correu electrònic a l'adreça: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL.LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre les obres, marques, logos, i qualsevol altre susceptible de protecció, continguts a la pàgina web de La companyia corresponen en exclusiva a La companyia o a tercers que n'han autoritzat la inclusió en la pàgina web. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d'aquestes obres, marques, logotips, etc. constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de la companyia o del titular dels mateixos, i podrà donar lloc a l'exercici de totes les accions judicials o extrajudicials els poguessin correspondre en l'exercici dels seus drets.

Així mateix, la informació a la qual el Client pot accedir a través del web, pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d'una altra índole. La companyia no serà responsable en cap cas i sota cap concepte de les infraccions d'aquests drets que pugui cometre com a usuari.

JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE

En el cas que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació de les presents condicions contractuals, els Jutjats i Tribunals que, si escau, coneixeran de l'assumpte, seran els que disposi la normativa legal aplicable en matèria de jurisdicció competent, en la qual s'atén, tractant-se de consumidors finals, al lloc del compliment de l'obligació o al del domicili de la part compradora.

En el cas que es tracti d'una compravenda realitzada per una empresa, ambdues parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Girona (Espanya).

CONDICIONS PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ DE CONTINGUTS DIGITALS

El Client reconeix que La companyia li ven una llicència per utilitzar els Continguts Digitals o eBooks comercialitzats per LA COMPANYIA. Un cop adquirida, aquesta llicència consistirà en una relació contractual directa entre el Client i el tercer proveïdor dels continguts digitals en qüestió, això és "L'Editor". L'Editor de cada producte digital és responsable del seu contingut, de les garanties, en si s'escau, i de qualssevol reclamació que el / els Client / so qualsevol tercer puguin realitzar en relació amb aquest llibre digital o producte digital.

La forma de pagament per a l'accés als Continguts Digitals serà la de pagament amb targeta de crèdit o dèbit de conformitat amb l'apartat formes de pagament de les condicions generals de contractació.

Impost sobre el Valor Afegit (IVA). Els preus indicats a la web de la companyia inclouen l'IVA corresponent espanyol vigent. Per als casos de possible exempció d'IVA o no subjecció a IVA per la residència del comprador, si hi ha discordança entre el país de residència informat pel comprador i el país relatiu a la IP del mateix, preval sempre la subjecció a IVA espanyol.

El Client únicament utilitzarà els Productes de eBooks o productes digitals per a fins particulars i no comercials. El lliurament de Continguts Digitals no suposa una transmissió de cap dret d'ús amb fins promocionals.

Per a qualsevol altra qüestió no recollida en aquestes condicions particulars s'aplicaran les condicions generals de contractació.


Suscríbete! Información útil y de calidad!

Únete y disfruta GRATIS de artículos sobre nutrición natural en la fertilidad, embarazo, lactancia, bebé, infantil, adolescente y deporte. No te molestaremos y te encantará!

captcha  

Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.