El carabassó una hortalissa de gust bastant neutre ideal per començar a provar verdures. En forma de tallarines és més divertit!

 

INGREDIENTS:

1 carbassó gran

Barreja d'espècies "La Toscana" (sal marina, orenga, pebrot vermell dessecat, alfàbrega, pebre negre, tomàquet deshidratat, all, ceba, romaní, farigola i marduix). Es pot substituir per qualsevol altre que t'agradi més.

Oli d'oliva extra verge 1 º comprensió en fred.

Sal maldom o sal marina

PREPARACIÓ:

Rentar molt bé el carbassó, amb un fregall de fibra de coco (si no és ecològic millor treure-li la pell) i amb un pelador fer tires fines com si quedessin tallarines. Aquests els posarem en una vaporera i el deixarem 5 a 10 minuts depenent de si ens agrada les textures més o menys cruixents. Podem disminuir el temps de cocció o augmentar, però mai superar els 20 minuts per evitar la pèrdua excessiva de vitamines.

Presentació: Posar en el plat el carbassó al vapor afegir les espècies, sal i oli al gust.

NOTES:

Forma de prendre: De primer plat sol o acompanyat de cereal o pasta o bé com a guarnició d'un peix, carn, ou, tofu, seitan, tempeh

Advertència: Si ets hipertens no afegir la sal. Si tens problemes de sobrepès o estàs seguint una dieta baixa en greix afegir 1 cullerada de postres d'oli. Si té problemes digestius com úlceres, acidesa... vigilar amb el tipus d'espècies que afegeixes.


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.